• Innova Assegurances - La teva Corredoria d'Assegurances

Qui som

Som una Corredoria d’Assegurances familiar i consolidada a Andorra amb més de 15 anys d’experiència en el sector de les Assegurances.
T’oferim tot tipus de cobertures destinades a particulars, empreses, associacions, professions liberals,…
Treballem només amb les millors Companyies d’Assegurances del Principat.

El nostre equip humà està format per professionals amb una àmplia experiència i coneixement del sector fet que ens permet oferir-te sempre la millor alternativa per a tu.
Disposem d’un ampli i complet ventall d’assegurances per protegir-te a tu i als teus així com els teus béns.

Missió

Vetllar pels teus interessos com a assegurat, buscant sempre les millors cobertures per les teves necessitats i representant-te en cas de sinistre. Tu ets la nostra raó de ser.

El nostre principal objectiu és aconseguir el teu màxim grau de satisfacció i per aconseguir-ho cerquem l’excel·lència i eficàcia en les nostres gestions diàries permetent crear un vincle de confiança mutu.

Visió

Possiblement som la millor corredoria d’assegurances de referència a Andorra per això apostem fort per la formació contínua del nostre equip, per la qualitat en el servei i l’atenció personalitzada.

La diferčncia

La nostra dedicació i el nostre servei personalitzat és el que ens diferencia. Oferim una gestió i un seguiment integral de les teves assegurances.
Mantenir una relació de confiança i proximitat amb tu ens ajuda a oferir-te les millors cobertures possibles.